Нападателят на ЦСКА-София Али Соу обяви, че целта му е

...
Нападателят на ЦСКА-София Али Соу обяви, че целта му е
Коментари Харесай

Али Соу си постави висока цел и заяви: Мистър Люпко беше смел, силата в мен се събужда през зимата

Нападателят на ЦСКА-София Али Соу разгласи, че задачата му е да вкара над 17 гола до края на сезона. Гамбиецът добави, че есенният полусезон постоянно е по-слаб за него, само че през зимата се разсънва силата в него. Соу, който има 6 попадения в efbet Лига до този миг похвали някогашния ментор на отбора Люпко Петрович, наричайки го “силна персона и самоуверен треньор”, който се е опитал да направи мощен колектив.

“При мистър Люпко се усещаше по-силно неговата персона. Той беше самоуверен треньор и се опитваше да направи мощен колектив, да бъдем дружно. Имаше своя философия за футбола, както и всеки различен треньор. Той доста държеше на тима, не на всеки поотделно - на тима. Жалко е, че си потегли не по метода, по който искаше, не по метода, по който искаше управлението, почитателите, както и ние, играчите. Надяваме се, че при новия треньор ще имаме повече триумфи. Той работи добре, всички сме спокойни, имаме му доверие. Треньорската промяна постоянно е деликатна и от време на време сложна за играчите. Някои привикват за седмица, други не съумяват и за месец. Но се надяваме да е за по-добро”, сподели Али Соу в изявление за “Меридиан мач”.

Относно пропуските му в турнирния дуел против Локомотив (Пловдив), нападателят показа: “Винаги аз съм най-големият си критик. Знам, че някои хора си имат мнение за мен, което не мога да трансформира - за положително или неприятно. Приемам рецензията и тя е нещо обикновено. Като виждам мача, виждам, че съм могъл да работя по-добре в някои обстановки. Но аз имах 2-3 положения за гол. И избирам да излизам или сътворявам състояние, в сравнение с да нямам нито един късмет цялостен мач.”

Гамбийският таран отговори и с конкретика какъв брой гола чака да вкара до края на сезона. До този миг неговите турнирни попадения са шест.

“Когато играех в Италия чартърен, постоянно имах 5-6 гола за цяла година. В последните две години при започване на зимата постоянно имам по 6 гола. Не знам за какво става по този начин, само че се случва. Първата част на сезона съм по-скромен, не ми върви толкоз. След това се разсънва силата в мен, ставам по-опасен, по-резултатен. В Албания вкарах 27 гола за един сезон, предходната година означих 17. Сега задачата ми е да вкарам повече от 17, би трябвало да подобря достижението си”, сподели Али Соу.
efbet Лига 14 кръг, сряда 30 октомври  Етър 0:4краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР