Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе награден за футболист №1

...
Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе награден за футболист №1
Коментари Харесай

Кайседо коментира евентуален свой трансфер

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе награден за футболист №1 на миналия 11-и кръг в родното състезание. Еквадорецът съобщи, че не се интересува от възможен трансфер и сега е концентриран върху представянето си за „ алените “.

„ Не знам нищо за трансфер. В момента съм концентриран в ЦСКА. Мога да кажа, че до момента в който съм в ЦСКА ще се разпределям оптимално за тази фланелка, с цел да пазя този клуб “, показа Кайседо.

„ Лудогорец е доста мощен тим. Нашата цел постоянно е била да станем първенци и да вземем купата. Да се надяваме с нашия труд най-после да се сбъдне тази фантазия, тъй като ЦСКА е най-големият тим в България и за мен ще е чест да стана първенец с този отбор. Както към този момент споделих, доста съм благополучен тук в клуба и в този град. Целта ми е да стана първенец с ЦСКА, в случай че е належащо да остана дълго време, ще остана. Има неща, които не са в моите ръце. Президентът на клуба ще реши кое ще е по-добре за клуба и за мен “, добави нападателят.

„ В доста положителни връзки съм с всички футболисти в тима. Играл съм с Бисмарк дружно на терена, усещам се комфортно. За мен не е проблем да играем дружно напред или с някой различен. Само да имам пасове да означавам голове, това ми би трябвало. “

„ Стойчо Младенов е доста добър човек и прелестен треньор. С доверието, което ми дава, се надявам да приключим този сезон на най-високото място в класирането “, продължи той.

„ Имах опцията да се срещна и упражнявам с Али Соу. Прекрасен човек е. Смятам, че той е изиграл неговата роля в ЦСКА и в този момент аз съм тук да изиграя моята. “

„ Ще бъде доста мъчно да излезем от групите в Лигата на конференциите, само че ние сме оптимисти. Играхме към този момент с всички тимове. С изключение на Рома другите тимове можеше да ги преодолеем. Те са почти на нашето равнище. В последния мач тук с Рома и с поддръжката на публиката можем да се борим за трите точки “, сподели още еквадорецът.

„ Наистина бленувам Еквадор да се класира на Мондиал и да съставлявам моята страна. Да играя на международно с моя тим и да отбележа гол е най-високото достижение. Играл съм с Еквадор до 20 години на Световно и беше прелестно. Надявам се и с първия тим да го направя. Не попаднах след последните извикани, само че работя доста и се трудя, надявайки се още веднъж да получа тази опция. В разширения състав съм и се надявам да попадна в окончателния лист на извиканите “, добави Кайседо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР