Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи своята 10-а бутилка шампанско

...
Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи своята 10-а бутилка шампанско
Коментари Харесай

Голаджията на ЦСКА: Каранга значи гол!

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи своята 10-а бутилка шампанско като Играч на мача, откогато облече „ алената фланелка”. Бразилският футболист още веднъж бе водеща фигура за своя отбор при 3:0 над Дунав Русе вкъщи в 10-ия кръг на Първа лига и съобщи, че за него е наслаждение да бележи за наслада на почитателите.

ЦСКА не се стопира, записа 8-а поредна победа

От началото на сезон 2017/2018 26-годишният състезател има към този момент 10 попадения и дава сериозна поръчка за голмайсторския приз в родния хайлайф.

„ Благодаря на Бог, че ми даде късмет и в този момент на драго сърце осъществявам попадения. Мога единствено да благодаря на Бог”, разяснява Каранга.

Дисциплинарни проблеми за Кулма в ЦСКА

„ Първото полувреме нямахме доста обстановки. Ние знаехме, че те идват да играят мача на половин терен. Когато обаче получиш правилните инструкции от треньора, нещата се получиха. Вкарахме головете и продължаваме напред”, добави играчът на ЦСКА.

„ Отбелязвам с помощта на труда, който поставяме всички. Във всяка подготовка работя в допълнение върху тактиката и техниката, с цел да ставам по-добър. Тиаго Родригес центрира доста добре, а Каранга беше там. Когато Каранга е на място, това значи гол.”

„ Знаем, че където и да играем – и тук, и на открито – тези тимове ще играят доста прибрано. Когато упражняваме вярно, нещата стават лесни. Продължаваме да работим и нека серията продължи дълго време. Колко ще продължи ли? Ние мислим единствено мач за мач, не можем да обещаваме. Побеждават тези, които работят вярно. Ще се постараем да продължим по същия начин”, добави Каранга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР