Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи наградата си за футболист

...
Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи наградата си за футболист
Коментари Харесай

Каранга: Стамен Белчев и Гриша Ганчев говорят с мен да съм по-спокоен

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга получи премията си за футболист номер 1 на 26-ия кръг в Първа лига и съобщи, че се извинява, в случай че е обидил някой с жестовете си на мача с Левски.

След въпросната среща Каранга бе осъден за една среща.

„ Това, което се случи след мача с Левски е от страст. И отново споделям, че в случай че съм обидил някой, се оправдавам за моите постъпки”, безапелационен бе асът на „ червените”.

„ Ако гледате действително и на моите голове в Бразилия, постоянно се веселя по друг метод. Това го върша цялостен живот. А това за какво в този момент толкоз неща се споделиха за моята наслада. Решили са да ме санкционират, това си е тяхно решение. Съжалявам за това наказване. За мен е обикновено и всичко за мен е приключило”, сподели Каранга и продължи:

„ Ще помня гола, който вкарах на Левски. Страничните неща ще ги не помни. Следващия път, когато вкарам, няма да се развеселявам. Ще внимавам повече.”

„ Просто си танцувам. Това е метод, по който показвам моите голове. След голове танцувам, тъй като това ми е животът. Това е наслада. Тези провокации мисля, че се от началото на шампионата и няма да спрат. Аз към този момент съм по-спокоен. Стамен Белчев и Гриша Ганчев, всички, които са към щаба приказват с мен да съм по-спокоен. Но това е моят метод. По-спокоен съм и в случай че има такива неща, аз би трябвало да съм по-спокоен и да върша това, което се желае от мен. Концентрирам се върху нещата, които върша на терена”, разяснява Фернандо Каранга.

За интереса от задгранични тимове, Каранга показа: „ Това не ми пречи. Има кой да се занимава с това нещо. Има човек, който се грижи за мен, а и клубът се грижи за мен. Накрая решението ще бъде взето по най-хубавия метод за мен и клуба.”

„ Всичко е обикновено за мен. Някой път съдиите са под равнището, само че не е моя работа да коментирам”, съобщи Фернандо Каранга.

Попитан за идните мачове с Левски, бразилецът показа: „ Всичко е значимо. Разбира се, че имаме повече храброст след тази победа. Но всичко е значимо. Всичко ни води към една цел – победа. Затова най-съществен е идващият мач с Ботев Пловдив.”

По тематиката за акомодацията на Жеферсон, Каранга разяснява: „ Добре пристигнало е, когато пристигна бразилец и аз съм постоянно до тях. Той е добър човек и футболист. Мисля, че ще стане. С доста труд и работа, той ще влезе бързо в играта. Като качества е добър футболист.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР