Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е попаднал в полезрението на

...
Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е попаднал в полезрението на
Коментари Харесай

Мидълзбро праща оферта за Каранга

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга е попаднал в полезрението на британския Мидълзбро, който е подготвен да прати оферта за него в офисите на "Българска войска ", написа „ Меридиан Мач “. Тимът от "Ривърсайд " има съществени упоритости да се завърне в Премиър лийг и желае да укрепи състава си в борбата за челните места в Чемпиъншип.

Клубът незабавно се пробва да откри заместител на нападателя Руди Жестед, който бе продаден на Лийдс за 6 милиона паунда. Така от Мидълзбро са хвърлили око на голмайстора на "червените " и ще създадат опит да го вземат в състава си.

От ЦСКА мъчно ще се навият да се разделят с най-хубавия си състезател от началото на сезона. В същото време обаче, в случай че офертата на англичаните е в действителност сериозна, за "червените " ще е мъчно да я отхвърлят. Така вероятността Каранга да си тръгне не е по никакъв начин дребна. Ако не в този момент, то през зимната пауза това се чака да се случи.

Не е загадка, че отговорникът за селекцията в Мидълзбро Гари Гил бе в събота на "Армията ", с цел да следи мача с Витоша (Бистрица). Първите информации бяха, че той е харесал Божидар Чорбаджийски, само че очевидно Каранга му е направил по-сериозно усещане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР