Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон все още не може да

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон все още не може да
Коментари Харесай

В Хаити за Назон: Остава мълчалив в атаката на ЦСКА

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон към момента не може да впечатли с представянето си.Футболистът отнесе рецензии в Хаити за играта си в дербито с Лудогорец (1:2) в понеделник.
 Дюкенс Назон: Левски изрично не са по-добри от ЦСКА, почитателите им, които ни обиждаха са глупави
Дюкенс Назон: Левски изрично не са по-добри от ЦСКА, почитателите им, които ни обиждаха са глупави

" Много е обидно "

28-годишният атакуващ футболист се появи в игра в 71-ата минута на мястото на Браян Морено и пропусна положително състояние за гол, откакто ударът му излезе в навън. Медията уеdasportshaiti.net. обръща внимание на представянето на Назон и отбелязва:

" Нападателят на националния тим се появи през второто полувреме против Лудогорец и макар свежите си сили остана безмълвен в офанзивата на ЦСКА. Той не съумя да помогне на отбора си да предотврати загубата от първенците в шампионата. Преди седмица Назон вкара при успеха с 2:1 над Пирин Благоевград, само че в този момент не съумя да направи разликата против Лудогорец ", написаха в островната страна, представени от " Тема спорт ".

Нападателят дойде на " Армията " през това лято, само че не съумява да се утвърди измежду титулярите на Саша Илич. От началото на сезона в Първа лига е взел присъединяване в девет дуела, в които означи две попадения и направи една асистенция. За момента треньорът на армейците не разчита на Назон като предпочитан избор в нахлуване.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР