Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон използва профила си в социалните

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон използва профила си в социалните
Коментари Харесай

Дюкенс Назон: През следващия сезон ще се завърнем по-силни от всякога

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон употребява профила си в обществените мрежи, с цел да се обърне към почитателите на " алените " след края на сезона в Първа лига.

Отборът, воден от Саша Илич, приключи на второ място в крайното класиране, макар че до последно беше в борбата за купата с Лудогорец, а съгласно Назон това показване на отбора е потвърдило, че " сърцето може да се бори с парите ".

Футболистът на Хаити благодари още на последователите за поддръжката и даде обещание, че през идващия сезон ЦСКА ще се върне даже още по-силен.

" Това в действителност боли! През идващия сезон ще се завърнем по-силни от всеки път. Показахме на всички, че сърцето може да се бори с парите. Пропуснахме възможностите си и скърбя за почитателите ни, които имаха вяра в нас до последно. Благодаря им за всички хореографии и фойерверки, за силата, която ни даваха. Като човек съм благополучен, че изпитах тези страсти с вас и със съотборниците ми. Благодаря и на треньорския щаб. Ще се забележим скоро. Само ЦСКА! София е " алена ", написа Дюкенс Назон.

През миналата акция нападателят бе една от движещите сили на ЦСКА в Първа лига, реализирайки общо 18 гола в шампионата, като повече от него вкара само Ивайло Чочев от ЦСКА 1948.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР