Нападателят на ЦСКА 1948 Георги Русев, който се отличи с

...
Нападателят на ЦСКА 1948 Георги Русев, който се отличи с
Коментари Харесай

Русев: Допуснахме ранен гол през второто полувреме и ни падна самочувствие, всичко

Нападателят на ЦСКА 1948 Георги Русев, който се отличи с две асистенции при равенството (2:2) против Ботев (Пловдив), сподели след срещата, че тимът е изгубил самочувствие след изравнителното попадение на канарчетата при започване на втората част.
 ЦСКА 1948 и Ботев (Пд) изгубиха по две точки в студен театър ЦСКА 1948 и Ботев (Пд) изгубиха по две точки в студен театър
“С една концепция можем да съжалямваме повече, че изпуснахме успеха. През първото полувреме имахме самодейността. Второто допуснахме ранен гол и ни падна самочувствие, всичко. После ни вкараха втори гол.

Ботев е извънредно добър. Неслучайно са на трета позиция. Загова се получи мач с положения и пред двете порти ”, сподели Русев, който добави, че се схваща доста добре с Алекс Колев в предни позиции.

“Разбирам се с Алекс Колев. Все отново сме в стаичка, колкото и смешно да звучи ”, след което добави, че ниговият тим отива да победи Берое в идващия кръг на шампионата.

“Докато има късмет, ще се борим за по-горрно класиране. Има много мачове. Когато се отделим, тогава ще имаме по-конкретна цел. Винаги излизаме да победим. Да играем футбол и да реализираме хубава победа ”, приключи крилото на “червените ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР