Нападателят на Славия Калоян Кръстев днес официално стана ново попълнение

...
Нападателят на Славия Калоян Кръстев днес официално стана ново попълнение
Коментари Харесай

Официално: Калоян Кръстев подписа с Болоня

Нападателят на Славия Калоян Кръстев през днешния ден публично стана ново попълнение на елитния италиански Болоня. Младежкият национал на България ще играе чартърен при „ хрътките” до края на акцията.

В контракта сред двата клуба е залегнала и алтернатива за окончателното откупуване на 18-годишния таран. Той се намира в Италия още от неделя, когато дружно с сътрудника си Петьо Костадинов отидоха да уточнят последните елементи по договорката.

Вчера Кръстев мина сполучливо медицинските прегледи, което значеше, че и последната спънка пред договорката пропадна. Договорката сред Славия и Болоня е, че Кръстев ще тренира с първия тим на „ рособлу”, а в началото ще получава шансове за изяви най-вече с младежката групировка. При положително показване не е изключено на българския гений да се гласоподава и по-сериозно доверие.

След 21 изиграни кръга в Серия А през сегашния сезон Болоня заема 12-ото място с 27 точки, като е на цели 11 над зоната на изпадащите.

Кръстев ще бъде вторият българин, който ще играе за „ хрътките”. Първо това се удаде на някогашния бранител Ники Илиев, който се подвизаваше там в интервала 1989-1991 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР