Нападателят на Славия - Жуниор Мапуку, говори пред Блиц за

...
Нападателят на Славия - Жуниор Мапуку, говори пред Блиц за
Коментари Харесай

Мапуку: Венци Стефанов не е расист, почина мое незаконно дете

Нападателят на Славия - Жуниор Мапуку, приказва пред " Блиц " за казуса, който имаше с клуба в последните дни. Както е известно, 31-годишният конгоанец не се беше явил на тренировки на тима и беше отхвърлен от треньора Златомир Загорчич.

" Благодаря на президента Стефанов и на треньора Златомир Загорчич, поради това, че ме оставиха в тима. Аз направих дребна неточност. Напуснах тренировката без позволение. Това беше първата ми неточност, откогато съм в Славия и повече няма да се повтори. Не се почувствах добре от постъпката си. Затова отидох при треньора, с цел да се извиня. Изпитах виновност, за това, че клубът ми сподели почитание, а аз не постъпих добре. Искам да отговоря на положителното отношение на Славия към мен. Сега ходя на отмора за десетина дни, само че няма да спра да упражнявам, с цел да оказа помощ с всички сили на тима напролет.

Това е персонален проблем. Не желая да разясня и да влизам в детайлности. Информацията за умряло мое нелегално дете е вярна и за мен беше доста тежко да науча новината. Това беше повода да напусна тренировката на Славия. Сега обаче всичко е наред. Проблемът ми с клуба е позволен. Мотивиран съм да върна остарялата си позната форма. Амбицията ми е напролет да видите познатия Мапуку Лъва, Черната мощ, която всички познават от предходните ми изяви в България.

Категорично Венцислав Стефанов не е расист. Кълна се, че това е един от най-готините президенти, с които съм работил. Той е доста добър човек. Ако беше расист, нямаше да ме вземе в Славия или щеше да ме уволни поради направената неточност. Той обаче ми елементарни и аз съм доста признателен за отношението му ".
 Славия се разделя с Макрилос, Мапуку въпреки всичко остава в клуба
Славия се разделя с Макрилос, Мапуку въпреки всичко остава в клуба

Лични проблеми съпътстват и двамата футболисти на " белите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР