Нападателят на Септември Мирослав Будинов бе избран за Играч на

...
Нападателят на Септември Мирослав Будинов бе избран за Играч на
Коментари Харесай

Миро Будинов: Едно ново начало за мен, радвам се че вкарах

Нападателят на Септември Мирослав Будинов бе определен за Играч на мача против Септември. Бившият футболист на Дунав Русе означи първия си гол с фланелката на столичани и не скри задоволството си от този факт.

„ От моята игра не съм чак толкоз удовлетворен, само че съм удовлетворен, че означих и победихме, което беше най-важното. Сега към този момент е по-спокойно. Въпрос на време беше да отбележа, чаках своя миг и мисля, че се възпозлвах. Най-важно е да побеждаваме и да трупаме точки, тъй като в този момент идва най сложното “, разяснява Будинов, който получи 30% от гласовете в анкетата на Gong.bg.

“Друг е въпросът в каква група ще попаднем. С някои тимове разликата е сериозна, с други сме много начесто като точков актив. Нека не си вършим сметки занапред. Ще би трябвало да побеждаваме, с цел да си подсигуряваме място в елита и следващата година ”, продължи нападателят.

„ Конкуренцията е доста хубаво нещо. И Мартин Тошев се оправя съвършено във всеки един мач, означи значими голове. Спечелихме много точки. Във всеки един тим е хубаво да има конкуренция, с цел да върви нагоре. Оттук нататък ще се борим всички дружно, за какво да не играм и двамата дружно на терена? “

„ Треньорът взема решенията и преценя кой би трябвало да играе. Нашата работа е да играем и да даваме най-хубавото от себе си. “

„ Добре се усещам, у дома съм. Добре ме одобриха играчите, треньора. Едно ново начало. Русе ми остава на сърце, както тимът, по този начин и градът. Мисля, че обаче в този момент беше верният миг да си потегли “, приключи Будинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР