Нападателят на Сасуоло Доменико Берарди даде поредния ясен сигнал, че

...
Нападателят на Сасуоло Доменико Берарди даде поредния ясен сигнал, че
Коментари Харесай

Италиански нападател: Ако можех, заминавах в Ливърпул

Нападателят на Сасуоло Доменико Берарди даде следващия явен сигнал, че към този момент се оглежда за трансфер. Стрелецът на „ неровердите” не се тормози обществено да съобщи, че за него би било фантазия, в случай че има метод да премине в настоящия първенец на Европа – Ливърпул.

24-годишният състезател в миналото беше апетитен като един от огромните гении на италианския футбол, само че напоследък изявите му поизбледняха, а проблемите с дисциплината станаха по-чести. През предишния сезон Берарди – негов 7-и за Сасуоло – се регистрира с 9 гола и 5 асистенция в 35 мача от Серия А.

„ Ако дойде оферта – било от Милан, било от различен клуб – ще седна и ще я обсъдя със Сасуоло”, съобщи атакуващият футболист.

„ Ако преценява, че това е вярното предложение, че би трябвало да бъде признато незабавно, просто ще кажа на Сасуоло: „ Този път отивам”. Ако можех да предпочитам, бих отишъл в Ливърпул. Промените си остават доста сложни за мен, само че към този момент не ме плашат. Бих го сторил.”

„ Следващата ми цел е да играя в Европа, само че в клуб, където мога да бъда употребен постоянно, в случай че не и непрекъснато. Това е приоритетът”, добави Берарди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР