Нападателят на РомаТами Ейбрахам ще бъде на разположение за реванша

...
Нападателят на РомаТами Ейбрахам ще бъде на разположение за реванша
Коментари Харесай

Тами Ейбрахам все пак ще играе в реванша на Рома срещу Залцбург

Нападателят на РомаТами Ейбрахам ще бъде разполагаем за реванша от Лига Европа с Република България Залцбург в четвъртък, като ще играе със защитна маска след контузия на лявото си око, заяви " Кориере дело спорт ".
 Тами Ейбрахам претърпя интервенция на окото Тами Ейбрахам претърпя интервенция на окото
Бившият нападател на Челси беше заставен да напусне терена в първото полувреме на успеха на Рома с 1:0 над Верона в неделя и през вчерашния ден претърпя интервенция. Очакваше се той да пропусне конфликта против Република България Залцбург на “Олимпико ” в четвъртък, само че съгласно изданието играчът ще бъде разполагаем на Жозе Моуриньо. Английският национал ще носи защитна маска, предпазваща клепача, който беше засегнат в неделя. Ейбрахам тренира на омекотен режим в понеделник и тества маската на терена през днешния ден на клубната база в Тригория.

Пауло Дибала обаче остава под въпрос за мача с австрийците след мускулна контузия, получена в първия мач със Залцбург, изгубен с 0:1 предходната седмица.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР