Нападателят на Рома“ Един Джеко показа самочувствие на пресконференцията преди

...
Нападателят на Рома“ Един Джеко показа самочувствие на пресконференцията преди
Коментари Харесай

Джеко: Ще дадем всичко, за да победим в Москва

Нападателят на „ Рома “ Един Джеко сподели самочувствие на конференцията преди мача от 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионската лига против ЦСКА в Москва в сряда.

" Трудно е да се каже каква е разликата със Серия А. В Шампионската лига има по-малко мачове, те са по-трудни, подготвяш се за тях настрана. От друга страна, в Италия тим като СПАЛ може да се затвори и е мъчно да преодолееш отбраната му. Във всеки мач би трябвало да дадете най-хубавото за успеха.
В Шампионската лига постоянно е добре да се играе и изключително да се стигне до полуфиналите, какъвто беше казусът с нас предишния сезон. Ако спечелим на следващия ден, ще отидем в идната фаза. Ще дадем всичко, с цел да победим ЦСКА ", съобщи Джеко.

" Трябва да се опитаме да направляваме играта – добави треньорът на „ вълците “ Еузебио ди Франческо. -Опитваме се да спечелим, когато е допустимо. В Шампионската лига би трябвало да хвърлите повече сили. Отборът се развива психически. Това важи и за шампионата. Понякога би трябвало да сте в положение да спечелите 1:0 или да стигнете до триумфа в 96-ата минута. Ще направя промени, само че не мога да сменя нападателите. Акинфеев е доста добър вратар. Той играе добре с ръцете и краката си “. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР