Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович реши да не спази

...
Нападателят на Реал Мадрид Лука Йович реши да не спази
Коментари Харесай

Футболист на "Реал" Мадрид наруши карантината и вбеси Сърбия

Нападателят на " Реал " Мадрид Лука Йович реши да не съблюдава наредбите в Кралския клуб и се прибра в родната Сърбия. Причината е рожденият ден на неговата половинка.

Йович може да си навлече съществени неприятности. В Сърбия желаят играчът да бъде съден, откакто се е прибрал, а по този метод е нарушил разпоредбите за изолираност в обстановката на пандемия.

Още преди седмица целият тим на " Реал " бе подложен под карантина, само че Йович не я е спазил.

Действията бяха съществено разкритикувани от министър-председателя на страната Ана Бърнабич.

" Имаме отрицателни образци в лицето на нашите футболни звезди, които подценяват самоизолирането след завръщането си вкъщи ", споделя тя без да показва съответни имена.

Бърнабич и други водачи приканиха всички сръбски жители да се въздържат от прибиране вкъщи, в случай че е допустимо, с цел да лимитират разпространяването на вируса.

Медиите в Сърбия пък строго осъждат постъпката на Йович, който е напуснал Испания макар всички настъвления и предизвестия.

Няколко часа след появяването на тази вест, Йович показа в Инстаграм известие, в което се твърди, че е получил позволение от здравното лице на " Реал " Мадрид да пътува до родината си.

22-годишният нападател на " белите " може да бъде изправен пред дисциплинарно наказване, както от клуба си, по този начин и от своята страна за нарушение на карантинния ред.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР