Нападателят на Реал (Мадрид) - Карим Бензема напусна Катар, след

...
Нападателят на Реал (Мадрид) - Карим Бензема напусна Катар, след
Коментари Харесай

Бензема е бил принуден да напусне националния отбор на Франция?

Нападателят на Реал (Мадрид) - Карим Бензема напусна Катар, откакто получи травма преди старта на Мондиал 2022. Всъщност се твърди, че решението не е взето от самия състезател, а от Дидие Дешан.

Бензема не бе изключен изцяло от листата с регистрирани играчи, само че все пак не остана в арабската страна. Той си събра багажа и се върна в Мадрид, а преди три дни се възвърне изцяло и даже игра в другарски мач за своя отбор. Така или другояче обаче той няма да бъде в листата на Дешан за мача в неделя.

На последната конференция преди мача френският треньор бе запитан дали Бензема ще бъде разполагаем и може да играе против Аржентина. Дешан сподели стеснение от въпроса и сподели изсъхнало: " Няма да отговоря, идващ въпрос ".

Във Франция се питат от какво е подбудена тази реакция, а много от експертите настояват, че всичко се крие във взаимотношенията сред двамата. Нападателят на Реал Мадрид не е напуснал Катар по лично предпочитание, а е бил заставен.

От Реал твърдяха, че Бендзема е имал потребност единствено от няколко дни да се възвърне и е изиграл приятелския мач без никакви проблеми.

Твърди се, че футболистът е гневен от решението на Дидие Дешан да го отпрати и това е една от аргументите да не желае да се завърне в Катар.
 Камилски грип върлува в лагера на френския народен тим
Камилски грип върлува в лагера на френския народен тим

Притеснение за " петлите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР