Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе признат за виновен

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе признат за виновен
Коментари Харесай

Осъдиха Карим Бензема за съучастие в опит за изнудване

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема бе приет за отговорен в в опит за изнудване на някогашния си съотборник в националния отбор на Франция Матийо Валбуена през 2015 година Той е наказан на 1 година затвор условно и санкция в размер на 75 000 евро.

През 2015 година Валбуена занася телефона си в сервиз, където желае наличието от него да бъде трансферирано на нов уред. Докато работел върху това, служителят вижда в телефона запис по какъв начин футболистът прави секс. Той съумява да го изтегли. После някой се свързва с Валбуена, искайки пари, с цел да не стане записът обществено притежание. На по-късен стадий Бензема споделя пред съотборника си, че познава тези хора и може да му спомага всичко да протече безпрепятствено.
свързани новини5522на 11.11.2021
Бензема по този начин и не се появи по време на делото предишния месец, а бе представляван от юрист, написа " Гонг ".

" За първи път получих позвъняване на 15 юни. Човекът се обади 4-5 пъти, само че не се показа. Каза, че би трябвало да изпратя приближен човек в Дубай. Веднага алармирах на полицията. Изобщо не съм си и помислял да се контрактувам нещо с тези хора. Имам правила, от които не правя отстъпка. Обясних на полицията какво се е случило и подадох тъжба, само че този човек продължи да ме тормози. В един миг споделих на индивида: " Това е моят имейл, докажи ми, че имаш видео или даже единствено клипче ". Така и не получих нищо. Това беше концепция на полицията ", описа Валбуена.

" На 4 октомври имах среща с проверяващите, които ми споделиха, че евентуално на лагера на националния тим, който започваше на идващия ден, някой ще се свърже с мен. Така се и случи. Карим пристигна при мен и ми сподели, че би трябвало да поговорим. С Бензема сме сътрудници. Не сме най-хубавите другари, само че нямаме проблеми един с различен. Карим ми сподели за видеото и незабавно се сетих за това, което ми бяха споделили от полицията. Той ми предложи да ме срещне с негов другар, на който има доверие и който може да уреди нещата. Не съм толкоз малоумен и първо му споделих, че му благодаря за предупрежденито, само че бях наясно, че надали ще желае да се срещна с някого просто по този начин. Той не приказва за пари, само че твърдо настояваше да се срещна с оня човек. Повече от отчаян съм, тъй като това е липса на почитание. Накрая Карим ме попита какво да прави и дали да даде номера ми на този човек, или да ми даде неговия. Отказах и двете варианти ", прибавя той.

Бензема беше арестуван скоро по-късно, а след това стана ясно, че в схемата са още четирима души.

Заради тези разкрития нападателят не беше викан в националния отбор за идващите 6 години.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР