Нападателят на Португалия и Ал-Насър Кристиано Роналдо сподели снимка по

...
Нападателят на Португалия и Ал-Насър Кристиано Роналдо сподели снимка по
Коментари Харесай

Семейно, но и секси - ето как си почиват Джорджина и Роналдо

Нападателят на Португалия и Ал-Насър Кристиано Роналдо показа фотография по време на ваканцията си с Джорджиния Родригес и децата им. Два дни откакто стана първата звезда, достигнала 200 интернационалните изяви, петкратният притежател на Златната топка сега прекарва време със фамилията. 
 Джорджина Родригес продължава да скандализира Саудитска Арабия
Джорджина Родригес продължава да скандализира Саудитска Арабия

Кой учи половинката на Роналдо да туърква

Кристиано Роналдо не пропусна да се похвали, както с със страхотните си плочки, по този начин и със секси извивките на половинката си. Той показа фотография в своя Instagram, на която виждаме него и Джорджина да театралничат по бански - усмихнати и щастливи, че са на отмора и се забавляват на слънцето и морето от яхтата си. 

също не пропусна да разгласява фрагменти от слънчевата им почивка, като на никое място не упоменава къде тъкмо се намират. Най-вероятно някъде към европейските крайбрежия фамилията се забавлява, както най-добре умее - всички дружно.

Преди няколко дни 38-годишният футболист отпразнува специфичното си достижение с националния тим в обществените мрежи, като още веднъж използва Instagram с думите:

" 200 мача със същия ангажимент, отдаденост и отговорност, тъкмо както първия път, когато играх с тази фланелка. Тук съм, не преставам да въвеждам, преследвам фантазията си и давам всичко от себе си за тима и за страната ни. С обич за Португалия! "

, който направи своя дебют за националния отбор  на Португалия през 2003 година, доближи крайъгълния камък в квалификационния мач на своя тим за Евро 2024 против Исландия във вторник, 20 юни. Той още веднъж влезе в заглавията с победа в 89-ата минута.
 Джорджина Родригес в деяние - за какво няколко фамилни фрагменти вбесиха почитателите ѝ
Как Джорджина Родригес вбеси почитателите си този път

Когато фотосите споделят повече от думите

На клубно равнище португалският нападател се наслаждения на страховит дебютен сезон в Саудитската професионална лига, макар че не съумя да вдигне националната купа през последния сезон. Той записва 14 гола и две асистенции в 19 мача за Ал-Насър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР