Нападателят на Перуджа Садик Умар, който е собственост на Рома,

...
Нападателят на Перуджа Садик Умар, който е собственост на Рома,
Коментари Харесай

Бивш нападател на Рейнджърс: Джерард не е такъв, за какъвто го мислят

Нападателят на Перуджа Садик Умар, който е благосъстоятелност на Рома, описа за престоя си в Глазгоу Рейнджърс през първата половина от сезона. Нигериецът изигра единствено 4 мача за шотландския гранд и наемът му беше преустановен. Той съобщи, че мениджърът Стивън Джерард не се е държал добре с него и като цяло времето, прекарано в Шотландия, му е донесло единствено отрицателни страсти.

" Първоначално не желаех да вървя там. Преговорите се водеха сред Рома и моите представители. Когато сътрудникът ми сподели за опцията да мина в Рейнджърс, имах подозрения дали това ще ми е от изгода. Самият Джерард ми звъня 3 или 4 пъти, с цел да ме убеди да приема офертата. Той не е подобен, за какъвто го мислят. Каза ми, че ще разчита на мен, че ще ми помогне да съумея, а по-късно не съблюдава думата си ", оплака се Садик.

" Проблемите започнаха още от първите дни. Преди въобще да се приспособявам и да привикна на новото място, клубът купи още един нападател - Кайл Лафърти. За мен престоят в Шотландия се трансформира в призрачен сън. Беше безусловно неуместно, че ме глобиха с 20 000 паунда за това, че съм харесал обява на почитател в Instagram. Клубът даже ми дължи пари. Още не са ми платили заплатата за декември ", продължи нападателят.

" В един миг към този момент не можех да употребявам съблекалнята на първия тим и трябваше да се предрешвам с децата. Няколко дни по-късно ми не разрешиха и да паркирам автомобила си на територията на подготвителната база. Чувствах се потиснат, тъй като отношението към мен се промени. Така и не ми дадоха никакъв отговор за какво. Джерард не даде пояснение нито на мен, нито на сътрудниците ми ", добави Умар Садик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР