Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе заяви, че неговият

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе заяви, че неговият
Коментари Харесай

Мбапе за хеттрика: Исках да покажа, че ще им е трудно без мен

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе съобщи, че неговият хеттрик нощес при 5:0 над Брюж в Шампионската лига е бил поръчка за титулярно място. 20-годишният французин стана едвам четвъртият футболист в историята на шампионата , който се появява като промяна и бележи три гола в един мач.

Още преди срещата наставникът на парижани Томас Тухел ясно съобщи, че Мбапе не е подготвен за цялостни 90 минути и съблюдава обещанието си да дозира изявите на гения, който неотдавна се завърна след лекуване на травма.

„ Вярно е, че желаех да пускам мача. Даже си мислех, че по този начин ще стане”, разяснява нападателят. „ Треньорът взе своето решение и ти си задължен да го приемеш. Исках да вляза и да покажа, че ще е им е мъчно без мен.”

„ Докато отсъствах, други футболисти играха доста добре. Аз желая да се боря за мястото си и да оказвам помощ на тима колкото се може повече.”

„ Футболът е пристрастеност, боготворя го. Минаха 2 месеца, в които не можех да играя. Беше мъчително, само че в този момент се усещам късметлия, че още веднъж мога да бъда на терена. Разбира се, желанието ми е да играя във всички срещи, да си върна ритъма и още веднъж да отбелязвам голове”, добави Мбапе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР