Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е получил контузия,

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е получил контузия,
Коментари Харесай

Мбапе се контузи, Неймар се завръща другата седмица

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е получил травма, оповестиха от клуба. В същото време бразилската звезда Неймар продължава да тренира по самостоятелно стратегия поради контузия, само че към този момент е съвсем възобновен и другата седмица ще се включи в заниманията на общата група.

"Килиан Мбапе е с болежка в левия адуктор. В петък ще бъде изработен обзор, с цел да се реши тежестта на травмата. Неймар продължава да тренира по самостоятелна стратегия. Той би трябвало да се върне в общата група при започване на идната седмица ", оповестява формалният уебсайт на Пари Сен Жермен.

По-рано стана известно, че парижани са създали впечатляваща оферта на Килиан Мбапе за двугодишен контракт при доста преференциални условия за футболиста. Отбелязва се, че французинът и неговите представители са уведомили клуба, че решение за по-нататъшно съдействие няма да бъде взето до лятото, защото нападателят се стреми да се концентрира напълно върху настоящия сезон. Реал Мадрид към момента е убеден, че ще притегли Килиан Мбапе през лятото.

Medical Update
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР