Нападателят на отговори на въпроси на феновете на сините. Бразилецът

...
Нападателят на отговори на въпроси на феновете на сините. Бразилецът
Коментари Харесай

Звезда на Левски: Занимавам се с бокс, много е важно да участвам в мач срещу ЦСКА

Нападателят на отговори на въпроси на почитателите на " сините ". Бразилецът направи това пред PalmsBet, допълвайки, че заниманието му е да практикува бокс, а най-хубавият миг за него е, когато вкара гол на.

" Играят футбол от 5-годишен. Баща ми ме заведе в една непопулярна школа. Така стартира всичко. Чувствам се доста благополучен в Левски. Още от първия ден всички ми подадоха ръка. Чувствам се като вкъщи си ", показа Паулиньо.

" Напоследък виждам, че има положително развиване в българския футбол. Освен огромните тимове, по-малките клубове също ми харесват и вършат усещане. Най-много съм научил от треньора си в Бразилия, който е треньор на националния тим. Той е отговорен за качването ми в мъжкия футбол. От него научих най-вече в кариерата си ".

" Много значимо е да вземам участие в подобен мач като против ЦСКА. Наистина, всички мачове са значими, само че атмосферата, която се основава, смисъла, което има за почитателите и за нас на терена, го прави най-важният, най-хубавият и най-чаканият за мен мач. Най-много одобрявам мачовете с ЦСКА, в които въвеждам голове. Извън тях, мачът против Ботев, когато бях запаса, влязох, вкарах два гола и победихме с 3:2 ", добави крилото.

" Извън футбола се занимавам с бокс. Това ме кара да се усещам добре на терена и отвън него. Забавлявам се. Идолът ми във футбола е Роналдиньо. От дете виждам метода, по който играе и постоянно съм му се възхищавал. Много одобрявам България, още от първия ми ден се усещам доста добре тук. Дъщеря ми се роди тук. Настина, доста одобрявам вашата страна ", приключи Паулиньо.
efbet Лига 4 кръг, събота 29 август  Монтана 0:4краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР