Нападателят на няма сериозни проблеми с коляното и ще бъде

...
Нападателят на няма сериозни проблеми с коляното и ще бъде
Коментари Харесай

Рашфорд е на линия за мача с Шефилд Юнайтед

Нападателят на няма съществени проблеми с коляното и ще бъде разполагаем за селекция за утрешния дуел с. Голмайсторът на " алените дяволи " напусна наложително терена пет минути преди края на дербито с, като очевидно изпитваше болки. Вчера той мина обзор на скенер, който е посочил, че няма сериозна контузия. Днес британският национал е упражнявал наедно със своите съотборници.

" Маркъс е разполагаем. Той тренира тази заран. В последния мач усука малко коляното си, само че ще бъде наред. Тренира на цялостни обороти ", съобщи на днешната си конференция.

Норвежецът разяснява и информациите за това, че, и Факундо Пелистри ще бъдат пратени чартърен в други клубове.

" Лингард и Уилямс към момента са част от състава и упражняват добре. Все още няма никакво съглашение за нито един от нашите играчи. Много клубове имат интерес към наши футболисти. Ще забележим какво ще се случи. Има няколко клуба, които се интересуват от това да вземат и Факундо Пелистри чартърен. Може би това е нещо, което ще му позволим да направи ".

По тематиката за уволнението на мениджърът на Юнайтед съобщи следното: " Не аз би трябвало да разясня това. Познавам Франк и знам, че той не би желая да го съжаляваме, тъй като е човек с темперамент. Сигурен съм, че ще се оправи и ще има добра треньорска кариера. Те просто имаха един неприятен интервал. Не беше отдавана, когато бяха на върха в лигата. Тези неприятни интервали при тях не бяха толкоз доста. Аз съм признателен за търпението към мен, тъй като и ние имахме 2-3 доста неприятни интервала. Не знаем какво се случва зад кулисите в един клуб ". Премиър лийг 20 кръг, сряда 27 януари  Манчестър Юнайтед 22:15предстои  Шефилд Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР