Нападателят на Ница Марио Балотели призна, че е водил преговори

...
Нападателят на Ница Марио Балотели призна, че е водил преговори
Коментари Харесай

Балотели: Много ми се иска да играя в Наполи

Нападателят на Ница Марио Балотели призна, че е водил договаряния с Ювентус. Италианецът разкри, че повече не би играл нито за Интер, нито за Милан, а по-скоро навит да се опитва в Наполи или Рома.

„ Никога не съм мислел да се върна в Интер. Не знам кой ще завоюва в дуела Наполи-Интер довечера, само че несъмнено ще бъде хубав мач”, сподели Супер Марио във видео изявление пред комика Дамяно Ер Файна.

„ Не проследявам Милан и не бих се върнал още веднъж там. Ювентус? Техният нрав може да ми се отрази добре. Всъщност трябваше да отида в Ювентус преди да се причисля към Милан. Отидох да приказвам първо с тях, само че след това избрах Милан, тъй като съм почитател на тима, а и се разбирам добре с Адриано Галиани (тогавашният изпълнителен шеф на „ росонерите” – б.р.). ”

„ Рома е добър отбор… Колкото до Наполи – доста ми се желае да играя там! Те разполагат с това трио в предни позиции (Хосе Кайехон – Лоренцо Инсиние – Дрийс Мертенс), което действа съвършено. Трудно ще ми бъде да отида там в този момент, само че се надявам те да завоюват скудетото”, заключи Балотели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР