Нападателят на националния отбор на Германия Томас Мюлер се възстановява

...
Нападателят на националния отбор на Германия Томас Мюлер се възстановява
Коментари Харесай

Байерн пази Томас Мюлер за Мондиала в Катар

Нападателят на националния тим на Германия Томас Мюлер се възвръща от травма на кръста, само че няма да играе за Байерн (Мюнхен) преди старта на Световното състезание в Катар, разгласи треньорът му при баварците Юлиан Нагелсман.

" Томас е на път да оздравее. Ние обаче можем да го тестваме най-рано в петък. Иска ми се да го оставя още в отмора до Мондиала, с цел да може да се възвърне изцяло ", изясни Нагелсман на конференцията си преди мача с Вердер Бремен от Бундеслигата на следващия ден.

Мюлер няма да играе против Вердер, както и в събота против Шалке 04 в Гелзинкирхен. Нагелсман не желае да рискува с предварителното му стартиране в игра, с цел да може той да бъде " пресен " за Световното състезание.

От края на септември до момента Томас Мюлер е изиграл доста малко минути в няколко мача поради проблемите си с кръста и гърба.

С националния тим в края на септември той стартира като титуляр при загубата от Унгария (0:1) и влезе като запаса при равенството с Англия (3:3) в Лигата на нациите.

Селекционерът Ханзи Флик би трябвало да разгласи състава си от 26 души в четвъртък и ще събере избраниците си на 14 ноември за предварителен мини стаж в Мускат, както и надзорен мач с Оман на 16 ноември.

Отборът на Германия стартира присъединяване си на Световното състезание против Япония на 23 ноември.
 Топ конфликти в Шампионската лига! Ливърпул против Реал (Мадрид), ПСЖ против Байерн (Мюнхен) Обновена
Топ конфликти в Шампионската лига! Ливърпул против Реал (Мадрид), ПСЖ против Байерн (Мюнхен)

Жребият е хвърлен!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР