Нападателят на Милан - Оливие Жиру коментира конкуренцията в преследването

...
Нападателят на Милан - Оливие Жиру коментира конкуренцията в преследването
Коментари Харесай

Оливие Жиру: Интер остава опасност за нас, подобно на Наполи и Ювентус

Нападателят на Милан - Оливие Жиру разяснява конкуренцията в преследването на купата в италианската Серия " А " този сезон.

" Интер остава заплаха за нас, сходно на Наполи и Ювентус. Разбираме, че купата е допустима, само че би трябвало да останем спокойни и да работим крепко до края на шампионата. Последните мачове ще са като финали и ние ще подходим към тях на 200 %, с цел да реализираме задачата си.

Титлата в Серия А ми е фантазия още от детските ми години. Тогава седях Арсенал и Милан поради обичания ми футболист Андрий Шевченко. Ще съм доста благополучен да стана първенец на Италия като него.

В момента имаме добра композиция от млади и опитни играчи. В предишното имаше звезди като Неста, Роналдиньо, Пирло, само че и в този момент имаме значими играчи и някои обещаващи гении.

Веднъж споделих на Златан Ибрахимович, че мои другари ми подариха негов екип от Барселона, където към този момент беше топ нападател тогава. Той се засмя на това, само че без да се майтапи с мен. Разменихме си фланелки на Милан, тъй като желая да запомня интервала ни дружно в тима ", сподели Жиру пред " La Gazzetta dello Sport ".
 Барселона уреди Франк Кесие
Барселона уреди Франк Кесие

Заплатата му ще е 6,5 млн. евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР