Нападателят на Милан Жуниор Месиас заяви, че представянето на италианския

...
Нападателят на Милан Жуниор Месиас заяви, че представянето на италианския
Коментари Харесай

Нападател на Милан: Срещу нас всички играят мача на живота си

Нападателят на Милан Жуниор Месиас съобщи, че представянето на италианския тим в Шампионската лига е посочило, че бъдещето му е ярко, макар загубата от Ливърпул в последния мач.

Седемкратният европейски първенец се завърна в най-силния шампионат на континента след седемгодишно неявяване, само че беше отстранен във вторник след загуба с 1:2 вкъщи от отбора от Висшата лига.

"Знаехме, че ще бъде сложен мач. Не е елементарно да победиш Ливърпул, само че ние в действителност искахме да го създадем и да дадем всичко. За злощастие, нещата не се подредиха добре ", сподели бразилецът пред клубната телевизия.

"Трябва да гледаме напред и да продължим да играем по метода, по който го вършим. Както бе и в Шампионската лига. Показахме, че сме огромен клуб. Наистина сме мощни и можем да мечтаем за нещо огромно ", добави нападателя

Милан е преди всичко в Серия А, на точка пред градския противник Интер, а през уикенда ще гостува на намиращия се в средата на класирането Удинезе.

"Чака ни сложен мач, каквито са всичките. Отборите против нас постоянно се пробват да изиграят мача на живота си. Трябва да играем по този начин, както можем ", приключи Месиас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР