Нападателят на Милан даде обширно интервю пред Colinterview – Oh

...
Нападателят на Милан даде обширно интервю пред Colinterview – Oh
Коментари Харесай

Жиру: Приятно съм изненадан от италианското първенство

Нападателят на Милан даде обстойно изявление пред Colinterview – Oh My Goal, в което приказва по разнообразни тематики, свързани с прехвърлянето си при „ росонерите “ и акомодацията си към италианския футбол.

„ Миналия сезон имах проблеми с игровото време и конкуренцията беше огромна. Когато се появи Милан, аз незабавно одобрих. Говорих с Фредерик Масара и Паоло Малдини и от техните думи незабавно разбрах, че ме желаят, което незабавно ме убеди. Чувствам се късметлия и горделив, че прекарах девет години в. Аз обаче продължих напред, а Милан е необикновено премеждие. Искам да надвивам и да се върна на върха в Италия. Виждам конкуренцията със като предизвикателство. Нещо, което ме стимулира всеки ден. За мен е добра опция да го имам за мой сътрудник. Така мога да се науча на освен това. Той е пример за образец за доста нападатели. Когато бях млад, аз го харесвах поради изявите му на терена, мощния му темперамент и всекидневната му придирчивост. Конкуренцията посред ни е здравословна.

През първата половина на тази акция имах някои необикновени физически проблеми. Заразих се с COVID-19 през септември след положителния ми старт на сезона. Впоследствие имах и проблеми с гърба. Пренатоварих го и по този начин се нараних, откакто оздравях от ковид. Бях в състава за мача с, играх и се нараних. Болката продължи 6 седмици и по тази причина не играх известно време. След това пък имах проблеми с глезена и с тазобедрената ми става в продължение на месец. Междувременно, аз направих всичко допустимо, с цел да остана във форма, и взех всички превантивни ограничения. Сега се усещам сносно и имам опцията да играя без болежка, което е разкош, когато си професионален състезател и най-много когато си 35-годишен.

На тази възраст ти имаш задоволително опит и много добра адаптивност. Затова е по-лесно да се приспособиш към ново състезание, в сравнение с като по-млад. Лесно ми е да си приказвам с други хора, тъй като знам малко италиански език поради произхода на баба ми. Знаех някои думи, което е значимо. Интеграцията ми беше улеснена и от обстоятелството, че в тима има редица играчи, които приказват френски език. По-скоро би трябвало да се приспособявам към съдиите, които свирят фалове за по-леки контакти, в сравнение с в. Приятно съм сюрпризиран от италианското състезание, има конкурентоспособни тимове. Дори против по-малките отбори е мъчно да се играе, тъй като те го вършат с огромен интензитет, физически мощни са. Това шампионат, който се слави със своите тактичност и физика, само че в наши дни има доста голове в него “, разяснява.
 В Италия: Тео Ернандес към този момент е споделил В Италия: Тео Ернандес към този момент е споделил "да " на Милан за новия контракт 29 яну | 15:08  Милан получи оферта за Малдини и ще продаде млад гений в Нидерландия Милан получи оферта за Малдини и ще продаде млад гений в Нидерландия 28 яну | 13:41  Дортмунд вади огромни пари за нападател на Сасуоло, той мисли единствено за Интер Дортмунд вади огромни пари за нападател на Сасуоло, той мисли единствено за Интер 28 яну | 10:13 Още от Футбол свят  Валенсия връща в Ла Лига първенец на Испания, Англия и Бразилия? Валенсия връща в Ла Лига първенец на Испания, Англия и Бразилия? 29 яну | 15:49 411 0  Лийдс отхвърли изненадваща оферта на Уест Хам за Рафиня Лийдс отхвърли изненадваща оферта на Уест Хам за Рафиня 29 яну | 15:20 794 0  В Италия: Тео Ернандес към този момент е споделил В Италия: Тео Ернандес към този момент е споделил "да " на Милан за новия контракт 29 яну | 15:08 742 0  Вулкан и цунами стопираха Тонга за Световното Вулкан и цунами стопираха Тонга за Световното 29 яну | 14:45 1064 0  Лампард към този момент е определил кой ще е първият му трансфер в Евертън Лампард към този момент е определил кой ще е първият му трансфер в Евертън 29 яну | 14:43 3164 1 Виж всички Водещи Новини  Ботев (Пловдив) разгроми Царско село в контрола, Неделев блесна с прелестен гол Ботев (Пловдив) разгроми Царско село в контрола, Неделев блесна с прелестен гол 29 яну | 15:49 12224 14  Мъри пуска един от най-младите сформира в историята на Левски против Марибор, 11-те на Мъри пуска един от най-младите сформира в историята на Левски против Марибор, 11-те на "сините " 29 яну | 11:05 30196 118  11-те на Локомотив (София) и Спартак (Суботица) 11-те на Локомотив (София) и Спартак (Суботица) 29 яну | 15:46 485 0  Димитър Герджиков пред Sportal.bg: Стрелбището в Пекин е прохладно, уповавам се на по-добри резултати от Пьончан Димитър Герджиков пред Sportal.bg: Стрелбището в Пекин е прохладно, уповавам се на по-добри резултати от Пьончан 29 яну | 12:05 5870 5  Касано: Влахович е сензационно неверен избор и рискова инвестиция Касано: Влахович е сензационно неверен избор и рискова инвестиция 29 яну | 10:12 17218 37 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР