Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович намекна, че може да

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович намекна, че може да
Коментари Харесай

Ибрахимович намекна за завръщане в състава на Швеция

Нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович загатна, че може да се завърне в състава на националния тим на Швеция за международното състезание през юни и юли. Ибрахимович се отдръпна от представителния отбор на Швеция след Евро 2016 след 116 мача и 62 гола.

Освен това 36-годишният таран не е играл в формален мач от Коледа насам, когато получи втора поредна травма в коляното. Въпреки това той не стопира да мисли за шампионата в Русия, изключително откакто възобнови тренировки през предходната седмица. " През цялото време мисля за международното състезание и в случай че желая да играя на него, това ще стане ", сподели Ибрахимович.

Шведът добави, че по всяка възможност ще продължи да играе и през идващия сезон, въпреки че това съвсем несъмнено няма да бъде с екипа на Манчестър Юнайтед. " Винаги съм бил заобиколен от спекулации за това къде ще играя. Моята задача обаче е да се концентрирам върху и да правя работата си. Все още желая да играя. В момента не мога да реша нищо, само че концепцията ми е да продължа да се състезавам ", сподели шведът.
Good to see @AnthonyMartial and @Ibra_Official in training ahead of tomorrow’s #UCL return leg. #MUFC pic.twitter.com/L0Mi4oLdJ6
— Manchester United (@ManUtd) March 12, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР