Нападателят на Манчестър Юнайтед Вут Вегхорст отговори на нападките на

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Вут Вегхорст отговори на нападките на
Коментари Харесай

Вегхорст обясни защо е докоснал емблемата на Анфийлд

Нападателят на Манчестър Юнайтед Вут Вегхорст отговори на нападките на почитателите на отбора и апелите да бъде освободен. Причината за това беше фактът, че нидерландеца докосна емблематичната табела на тунела на " Анфийлд " преди дербито с Ливърпул, изгубено с 0:7 от " алените дяволи ". 

„ По принцип не отвръщам на заглавията, които се пишат за мен в медийното пространство, само че този път го върша, тъй като прелестните последователи на Манчестър Юнайтед са значими за мен и се интересувам от тяхното мнение. За това желая да изясня обстановката с видеото, което обиколи интернет пространството.

От националния тим на Нидерландия знам, че Върджил ван Дайк допира този знак. Единственото нещо, което желаех да направя бе да го спра, тъй като знаех, че по този метод ще му повлияя преди дуела

Когато бях дете, единственият тим, който съм поддържал е бил Твенте. Аз съм горделив състезател на Манчестър Юнайтед и отдадеността ми към този популярен клуб в никакъв случай не е била на въпрос. Неделя бе един драматичен ден за всички нас. Ние ще дадем всичко от себе си, с цел да се върнем в верния път през идващите седмици. Ще се върнем по-силни дружно, с цел да реализираме задачите си “, гласи изказването на Вегхорст в Instagram.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР