Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд скоро може да получи

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд скоро може да получи
Коментари Харесай

Рашфорд получава нов солиден договор от Ман Юнайтед

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд скоро може да получи предложение за нов контракт. Младият англичанин има 12 гола за клуба през този сезон, като това е предиздвикало управлението на отбора да се замисли за нова договорка, написа " Daily Star ". Рашфорд стартира да има и все по-голямо въздействие върху представянето на „ алените дяволи “.

23-годишният футболист има контракт до 2023 година, с опция за спомагателна година. Преди време се появиха информации, че Реал Мадрид, Барселона и Пари Сен Жермен имат интерес към него.

Нападателят получава сега по 200 000 паунда на седмица, само че от клуба са подготвени за му предложат солидно нарастване до 300 000 седмично.

„ Червените дяволи “ желаят да подсигуряват, че всичките им основни играчи ще бъдат обвързани дълготрайно, с цел да подкрепят възраждането на клуба и по-солидно присъединяване в борбата за купата следващата година. Очаква се и плеймейкърът Бруно Фернандеш също да получи нов договор и то по-малко от година след идването си от Спортинг Лисабон.

Рашфорд има 79 гола в 234 участия за Юнайтед от дебюта си през февруари 2016 година, когато бе едвам на 18 години.

Marcus Rashford is in line for a lucrative new £300,000-a-week contract at Manchester United. (Source: Daily Star)
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР