Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд може да замени Килиан

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд може да замени Килиан
Коментари Харесай

ПСЖ отново се огледа в Рашфорд като заместник на Мбапе

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд може да размени Килиан Мбапе в Пари Сен Жермен през летния трансферен прозорец. Английският национал беше в радара на френския първенец още преди две години, като даже се водиха договаряния за неговата продажба, въпреки че доста хора считат, че той ги е употребявал като причина за това да подпише нов дълготраен контракт с „ алените дяволи “ предишното лято.

Сега обаче Мбапе се чака да напусне след края на сезона в посока Реал Мадрид и на „ Парк де Пренс “ още веднъж преглеждат опцията да привлекат Рашфорд като негов заместител. Сред другите спрягани имена са още Рафаел Леао от Милан и Бенямин Шешко от Република България Лайпциг.

Рашфорд не е в най-хубавата си форма този сезон и може би не е най-лошият миг Юнайтед да завоюва пари от продажбата му, макар че остава да забележим дали ПСЖ в действителност ще го желаят в този момент, поради спада му във формата.

„ Маркъс Рашфорд също е цел на ПСЖ. Клубът имаше огромно предпочитание да го вземе още преди той да удължи контракта си на „ Олд Трафорд “, показа журналистът на CBS Sports Бен Джейкъбс пред CaughtOffside.

„ Рашфорд към момента е предан на Манчестър Юнайтед, само че не може да се изключи негов трансфер през лятото в ПСЖ. Въпреки това, Рашфорд първо би трябвало да удостовери, че е трансформирал позицията си по отношение на вероятно овакантяване. В противен случай ПСЖ не желае да губи време в безмислени опити да го притегли “, добави Джейкъбс.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР