Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е близо до това

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е близо до това
Коментари Харесай

Рашфорд почти се е разбрал за нов договор с Ман Юнайтед, но вероятно ще изчака развитие около собствеността

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е покрай това да преподпише своя контракт с клуба, оповестява авторитетното издание “Атлетик ”. 

Настоящият договор на играча е до лятото на идната година, а за “червените дяволи ” приоритет номер едно е точно да възобновят договора му. Изданието добавя, че в идващите няколко седмици ще бъдат извършени нова серия от срещи с представителите на играча и упованията са на тях да бъде реализирана цялостна сделка. 
 Блестящи изяви на Рашфорд донесоха нова победа на Манчестър Юнайтед Блестящи изяви на Рашфорд донесоха нова победа на Манчестър Юнайтед
Вчера Рашфорд заби нови два гола при успеха на неговия отбор с 3:0 над Лестър, с които надмина най-хубавото достижение в кариерата си досега и към този момент има цели 24 гола във всички шампионати през този сезон. Продуктът на академията на Манчестър Юнайтед въпреки всичко евентуално ще изчака да види развиването към предстоящата продажба на клуба и едвам след нейното довеждане докрай ще постави подписа си под нов контракт. Според медиите в Англия оптимистичните прогнози са, че “червените дяволи ” могат да имат нов притежател към Великден.
 Рашфорд върна спомените за Уейн Рууни Рашфорд върна спомените за Уейн Рууни
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР