Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд може да се подобри,

...
Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд може да се подобри,
Коментари Харесай

Гуардиола със съвет към Халанд: Учи се от Хари Кейн

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Холанд може да се усъвършенства, като гледа и се учи от своя сътрудник от Тотнъм Хари Кейн, сподели мениджърът Пеп Гуардиола.

22-годишният норвежец вкара четвъртия си хеттрик във висшата лига при успеха на Сити с 3:0 над Уулвърхямптън, като реализира 25 гола от 19 мача, до момента в който продължава сензационният му дебютен сезон в британския шампионат.

" При Ерлинг едно от качествата, които ме изненадаха най-вече, е по какъв начин той е наясно, че може да се усъвършенства в доста детайли от играта си. И аз съм съвсем сигурен, че може би гледайки Хари Кейн, само че не безусловно Хари, други играчи също, той има волята да си мисли:

Мога да се оправя по-добре ". На неговата възраст това е най-хубавото нещо, в което може да повярва. В противоположен случай би било скучно ", съобщи Гуардиола.

Кейн, който има 16 гола в лигата, означи успеха при успеха на Тотнъм с 1:0 над Фулъм преди две седмици, с цел да се изравни с починалия Джими Грийвс с 266 гола за клуба.

" Хари Кейн остава един от най-хубавите нападатели, които съм виждал в живота си. Какъв извънреден състезател. Това, че не е спечелил купа (не означава), че той не е добър. Мисля, че той го потвърди ", добави испанският управител.
 Халанд и Мбапе могат да преминат в Реал (Мадрид), само че не и в Барселона
Халанд и Мбапе могат да преминат в Реал (Мадрид), само че не и в Барселона

Това съобщи президентът на Ла Лига
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР