Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Халанд не успя да се

...
Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Халанд не успя да се
Коментари Харесай

Гуардиола призова за търпение към Халанд

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Халанд не съумя да се разпише при своя дебют на „ Етихад “, само че Пеп Гуардиола настоя, че е въпрос на време почитателите на отбора да видят най-хубавото от перлата в лятната селекция. В първия кръг на акция норвежецът вкара два гола при успеха над Уест Хям (2:0).

„ Той би трябвало да извършва най-трудната задача на света на терена. Когато си нападател и в защитните зони, тимове като Борнемут имат трима централни бранители и двама играчи пред тях, а ти си в средата, по какъв начин можеш да оцелееш в това?

Толкова е мъчно. Знаем го. Ще открием доста обстановки. Това е единствено въпрос на време. Правилните моменти, верните придвижвания и с качеството на играчите, които имаме зад него, с цел да му оказваме помощ, ще го намерим. Нямам никакви подозрения за това. Виждали сме го в предишното с други тимове. Трябва да сме търпеливи.

Отборът направи в действителност положително показване против Борнемут, който е добре структуриран в отбрана и нахлуване, като има и положителни реализатори “, съобщи Пеп Гуардиола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР