Нападателят на Лудогорец Върджил Мисиджан беше глобен с 3000 лева

...
Нападателят на Лудогорец Върджил Мисиджан беше глобен с 3000 лева
Коментари Харесай

Мисиджан беше глобен с 3000 лева за радостта си пред феновете на ЦСКА

Нападателят на " Лудогорец " Върджил Мисиджан беше санкциониран с 3000 лв. след дуела с ЦСКА през предишния уикенд. Холандецът е осъден от Дисциплинарната комисия към БФС по отчет, откакто е " посочил непристоен жест без форма на дискриминация ".

След победния гол на Якуб Шверчок в 88-ата минута футболистите на " Лудогорец " отидоха да се радват демонстративно пред бранша с почитатели на гостите.

Санкция получи и треньорът на първенците Димитър Димитров, който беше изпъден от аварийна пейка в миналия мач. Наставникът няма да може да води отбора си против " Левски " в събота и е санкциониран с 2000 лева Половината от сумата е поради изгонването му, а другата поради " демонстративно мятане на длъжностен паспорт " (акредитация).

Общо санкциите на " Лудогорец " са 5300 лв., а по-сериозно е глобен тимът на " Берое " - 6300 лв.. По-голямата част от тях са поради потребление на пиротехнически средства и афиш с нецензурно наличие, повдигнат от почитателите.

От отбора на ЦСКА трима футболисти са с санкции – Фернандо Каранга ще пропусне два мача, а Станислав Манолев и Жеферсон по един. И тримата няма да играят в дербито с " Левски " в сряда.

Всички санкции след кръга в Първа лига може да видите тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР