Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю ще получи предложение да остане

...
Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю ще получи предложение да остане
Коментари Харесай

Кешерю остава в Лудогорец и след края на кариерата си

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю ще получи предложение да остане на работа в клуба и след края на кариерата си. По време на изключителното състояние румънецът удължи контракта си с първенците до 2021 година. Тогава той ще е на 34. Преди да преподпише, в изявление за медиите в родината си Кешерю бе оповестил, че желае да приключи кариерата си в Лудогорец.

Кешерю пристигна в Разград преди 5 години и се трансформира в изпълнител №1 на отбора. Плановете на клуба са да го задържат и откакто окачи футболните обувки на пирона. Такива са желанията на управлението на " зелените " и на сънародника на Козмин Моци.

Възможно е Кешерю да стане състезателен шеф или основен скаут/мениджър. Основната причина е, че той владее чудесно три езика - румънски, британски и френски. Играчът знае и български и малко италиански.

Подобни проекти в Лудогорец са имали и за Марселиньо, само че той е бил безапелационен, че още няма да стопира с футбола и това е една от аргументите за раздялата и прибирането му в Бразилия. Марсо обаче към този момент съобщи, че е подготвен да оказва помощ на разградчани от родината си.

Договор до края на новия сезон - юни 2021 година подписа и капитанът Светослав Дяков. За него управлението също е начертало предстоящ проект, обвързван с клуба. Почти несъмнено на Дяков ще бъде препоръчан пост в школата. След година той ще е към този момент на 37 и в случай че не счита да продължава с футбола, съвсем несъмнено ще остане на работа при " зелените ".

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР