Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю бе доволен от обрата, който

...
Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю бе доволен от обрата, който
Коментари Харесай

Кешерю: През първото полувреме всички бяхме за смяна

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешерю бе удовлетворен от обрата, който той и неговите съотборници реализираха против Септември, Румънецът обаче е на мнение, че през първото полувреме “орлите” не са играли на равнище и всички футболисти са били за промяна.

“Искахме да движим топката доста бързо, с цел да вкараме първи, обаче те го направиха. След първото полувреме можехме да излезем всички. Не бяхме добре и не бяхме тимът, който сме привикнали всички. След почивката с двама нападатели беше по-лесно. Бяхме доста по-спокойни. Когато тактически сме добре, става доста мъчно за противника”, сподели Кешерю.

“Последният мач беше преди три дни. Искахме да победим, само че не успяхме. Сега би трябвало да задържим лидерската позиция в шампионата и да създадем всичко допустимо да спечелим мачовете си в Лига Европа. Не мисля за битката за голмайсторския приз. Аз съм един футболист на тима и всички могат да вкарат. Аз оказвам помощ на тима, в случай че съм на положително място и верния миг, отбелязвам. Новият щаб желае да продължи работата на предишния”, добави нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР