Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру стана победител в традиционната анкета

...
Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру стана победител в традиционната анкета
Коментари Харесай

Клаудиу Кешеру бе избран за №1 в традиционната анкета "Футболист на футболистите"


Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру стана победител в обичайна анкета "Футболист на футболистите" и за голмайстор в Първа професионална лига, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Поласкан съм да получа тези награди, само че би трябвало да отдам справедливо на целия ми тим. Без моите съотборници, които постоянно са зад мен, нямаше по какъв начин да ги печеля. Искам да благодаря и на всички в клуба, които ни дават най-хубавите условия да се приготвяме и да демонстрираме своите качества “, съобщи Кешеру.

„ Всеки един футболист в Лудогорец е заслужен да завоюва тези две награди, само че може би аз имам леко преимущество, тъй като играя в предни позиции и мога да вземам участие по-активно в головете и асистенциите “, добави още той.

Румънският нападател, който бе награден от президента на Асоциацията на българските футболисти Дончо Донев. „ Първо желая да поздравя Кешеру за тази премия. Това е футболист, който има над 200 гола в кариерата си, което е огромно достижение и аз персонално се веселя, че в нашето състезание играе чужденец с сходни качества. Дано и за в бъдеще да идват още надарени играчи у нас, съобщи Донев. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР