Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов основа стипендия на свое име,

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов основа стипендия на свое име,
Коментари Харесай

Кирил Десподов раздаде стипендии на изявени деца в началното училище в родния си Кресна

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов основа стипендия на свое име, с която годишно ще оказва помощ на изявени деца по пътя към триумфа. Българският национал раздаде първите стипендии в началното учебно заведение " Паисий Хилендарски " в родния си град Кресна, което самият футболист е приключил като дете. 

" Когато преди няколко месеца ме поканиха на посетители в началното ми учебно заведение „ Св. Паисий Хилендарски “ в родния Кресна, не чаках, че срещата с децата там ще остави такова отражение в мен. Върнах се обратно във времето и аз самият си спомних какво беше да си възпитаник тогава, да мечтаеш по детски, само че не по-малко самоуверено, да се бориш за задачите си и да има какъв да е до теб и да те поддържа ”, сподели Десподов. 


“Реших, че в този момент е моментът да върна нещо назад на учебното заведение. Затова основахме стипендия „ Кирил Десподов “, с която годишно ще оказвам помощ на най-изявените деца по пътя към персоналния им връх. Днес раздадохме първите стипендии. Възхитен съм от надарените деца, които аплайваха и завоюваха и съм необикновено благополучен, че се запознахме и си поговорихме. Благодарен съм, че имам опция да оказа помощ на толкоз умни и осъзнати малчугани. В това е смисълът на триумфа – да намериш метод да предадеш нататък ", написа Десподов на страницата си във Facebook.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР