Нападателят на Лудогорец Ихинио Марин говори след победа с 3:1

...
Нападателят на Лудогорец Ихинио Марин говори след победа с 3:1
Коментари Харесай

Ихинио Марин: Все още не съм на 100% и се нуждая от още време

Нападателят на Лудогорец Ихинио Марин приказва след победа с 3:1 над Локомотив Горна Оряховица в 1/8-финалната фаза за Купата на България.

„ Много е значим този мач за играчите, които имаме малко минути и още повече за мен, който се завръща след тежка травма. Беше значимо да изведем този дуел напред и да покажем, че се борим за всеки трофей. Младите са доста положителни и са тук да ни оказват помощ. Когато са нужни тези промени е значимо да се усещат добре. Играчите от първия отбор им оказваме помощ доста. Мисля, че ни оказват помощ доста “, съобщи Марин.

„ Все още не съм на 100% и се нуждая от още време, само че стартирам да се усещам добре, както преди травмата. Беше тежка и безусловно си счупих глезена. Всеки ден работя, с цел да си върна формата. Най-трудното е да работиш самичък. Не е елементарно да гледаш по какъв начин тима тренира и играе дружно. Важното е, че мина това и съм щастлив, че още веднъж съм в тима. Много добре се усещам. Отборът изтърпя доста промени. Играх под управлението на Генчев преди този момент и отборът е привикнал с него. Той добре работи и знае по какъв начин да ни провежда. Затова не почувствах разлика след завръщането му отпред на отбора. Има доста положителни тимове в България. ЦСКА е отборът, който ни притиска и изважда най-хубавото от нас. Трябва да сме на първото място “, добави още той.

„ Пиерос и аз сме положителни другари. В последна сметка двамата сме конкуренция и се борим да спечелим титулярното си място. Заради това работя всеки ден, с цел да стане мъчно за него. Чисто спортменско съревнование “, сподели испанският нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР