Нападателят на лондонския Челси Ромелу Лукаку, който през миналия сезон

...
Нападателят на лондонския Челси Ромелу Лукаку, който през миналия сезон
Коментари Харесай

Лукаку преговаря с Ал-Хилал, Челси иска вратаря на Интер

Нападателят на лондонския Челси Ромелу Лукаку, който през предишния сезон игра чартърен в Интер, организира диалози с представители на саудитския клуб Ал-Хилал, заяви авторитетният публицист Санти Ауна в своя " Туитър ".

Според информацията Лукаку се е срещнал с представители на Ал-Хилал в един от хотелите в Париж и е получил оферта от тях, съгласно която може да печели към 20 милиона $ на сезон.

Белгийският нападател е показал интерес към възможен трансфер, само че е изискал по-висока заплата. Преговорите не престават.

30-годишният Лукаку изигра 37 мача за Интер във всички шампионати през предишния сезон, като означи 14 гола и даде седем асистенции.

Междувременно таблоидът The Sun заяви, че Челси е подготвен да даде Лукаку и Калиду Кулибали, с цел да вземе вратаря Андре Онана.

Новият управител на лондончани Маурисио Почетино желае нов вратар, а Онана е на върха в листата с желанията му.

Интер няма желание елементарно да се отхвърля от камерунеца, приказва се, че " нерадзурите " са сложили цена на стража от 60 милиона евро.

" Сините " похарчиха над 600 милиона евро за подсилвания през миналите два трансферни интервала, в този момент не желаят да харчат доста пари, тъй че са подготвени да предложат двама играчи, с цел да понижат цената на вратаря.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР