Нападателят на Локомотив Пловдив и националния ни отбор Георги Минчев

...
Нападателят на Локомотив Пловдив и националния ни отбор Георги Минчев
Коментари Харесай

Тим от Италия иска Георги Минчев от Локо Пловдив

Нападателят на Локомотив Пловдив и националния ни тим Георги Минчев е наблюдаван за трансфер от италианския Козенца, твърди уеб сайтът tifocosenza.it. Голмайсторът на черно-белите би бил едно от решенията за офанзивата на отбора от Серия B, който ще се бори за оцеляването си до края на сезона.

В италианската Серия B не липсват български нападатели, като Андрей Гълъбинов е голмайстор на Реджина, а Атанас Илиев мина през лятото в Асколи.

Козенца е тимът в Серия B с най-слаба офанзива, като е отбелязал едвам 15 гола в 18 мача. Спортният шеф на клуба Стефано Тринкера несполучливо се пробва да ускори нападението досега. Било е реализирано единодушие с Алесио да Крус, който обаче е предпочел в последния миг да премине във Виченца. Раул Асенсио се насочи към Лече, а клубът мъчно би се преборил за Диего Фалчинели с Бреша. Георги Минчев може да се окаже решение за офанзивата на Козенца.

Известно е, че Козенца показа преди няколко дни бранителя на Славия Андреа Христов, който ще се опита да помогне на отбора да резервира мястото си във втора италианска дивизия.
Свързани вести Първо в "Марица ": Локо притегли Александър Василев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР