Нападателят на Ливърпул и колумбийския национален отбор Луис Диас се

...
Нападателят на Ливърпул и колумбийския национален отбор Луис Диас се
Коментари Харесай

Луис Диас най-накрая се срещна с баща си

Нападателят на Ливърпул и колумбийския народен тим Луис Диас се срещна с татко си, потвърдиха от футболната централа на страната от Южна Америка.

58-годишният Луис Мануел Диас беше похитен от Армията за национално избавление, само че беше освободен предишния четвъртък, откакто беше държан като пленник в продължение на 12 дни. За момента Луис Мануел Диас ще остане в родината си макар сериозния претърпян потрес след отвличането.

Самият футболист пък остана със своите съотборници в Ливърпул до предходната неделя, когато " алените " победиха Брентфорд с 3:0 в дуел от Висшата лига, като даже Диас влезе като запаса в края на срещата.

В момента състезателят е в родината си, с цел да играе за националния тим за Колумбия в идния мач против Бразилия от квалификациите за Мондиал 2026.

" Ние сме семейство ", написаха от колумбийската футболна федерация, публикувайки фотография на футболиста на Ливърпул и неговия татко в обществените мрежи.

" Искам да остана в моя град дружно с цялото ми семейство ", съобщи бащата на футболиста на Ливърпул, представен от международните организации.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР