Нападателят на Левски Валери Божинов няма приятелка до себе си.

...
Нападателят на Левски Валери Божинов няма приятелка до себе си.
Коментари Харесай

Валери Божинов се наслаждава на ергенски живот, не иска гадже

Нападателят на " Левски " Валери Божинов няма другарка до себе си. Това призна самият той в един от лайфовете пред дъщерята на Христо Стоичков - Мика. Двамата са близки, само че слуховете, че сред тях може да има освен това, не дават отговор на истината, написа novini.bg.

Откакто е вкъщи под карантина поради ковид, Божигол постоянно излъчва видеа онлайн в профила си в инстаграм.

Футболистът заобикаля да разкрива за персоналния си живот, само че от диалозите излиза наяве, че Валери се шири самичък в жилището си. До него няма половинка от една година насам, откакто дефинитивно се раздели със сръбкинята Биляна Дол.

Женско внимание към футболиста въобще не липсва, изключително откогато той се завърна от Италия и облече още веднъж екипа на " Левски ". " Сини " последователки непрекъснато го нападат с неприлични оферти за срещи в обществените мрежи, само че някогашният национал не им дава отговор. Божинов е решил краткотрайно да поживее като ерген, без да се обвързва. Нападателят има свое лично жилище в столицата, където е затворен от две седмици. Карантината му изтича в сряда и Валери ще възобнови тренировки за дербито с ЦСКА-София, което по стратегия би трябвало да се играе тази събота.

През февруари Божинката ще навърши 35 години. Той по този начин и не съумя да се задържи дълго при някоя от някогашните си дами. Има наследник от фолкпевицата Алисия и щерка от плеймейтката Николета Лозанова. С Биляна изкараха близо четири години. Божинов разгласи, че точно тя го е направила мъж. Сръбската сексбомба даже отиде да живее с Валери във Враца, до момента в който той играеше за локалния тим " Ботев ". Двамата скъсаха дефинитивно в края на 2019-а. Преди това на няколко пъти се разделяха поради негови кръшкания.

Тези дни Божинов разгласява видео по какъв начин си припява фрагмент от хитовото парче на Константин и Софи Маринова " Проблем " - " Ти, мъж на доста дами, експерта по неистини ", пее Божинов, а по-късно с усмивка вмъква: " Аз? Не! ". Фолкпевецът Константин показа фрагментите и написа: " Божинката е №1 ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР