Нападателят на Левски Станислав Костов отговаря на въпроси на феновете

...
Нападателят на Левски Станислав Костов отговаря на въпроси на феновете
Коментари Харесай

Слави Костов: Левски има потенциал да е шампион

Нападателят на Левски Станислав Костов дава отговор на въпроси на почитателите на отбора. Голмайсторът съобщи, че за клуба е на живот и гибел да завоюва Купата на страната. Талантливият футболист добави, че мощно се надява да означи гол на в дербито с ЦСКА-София.

" Не мога да обясня какво е да носиш буквата " Л " на сърцето си. Това не може да се опише. Мисля, че чужденците знаят в какъв тим играят също. Ние се опитваме да им обясняваме. Доволен съм, че съм в Левски. Една моя фантазия се сбъдна. Времето ще покаже дали ще се показва добре, уповавам се да се показва на равнище. Левски има капацитет за повече от трето място. Надявам се да печелим повече точки. Смятам, че Левски има капацитет да е шампион”, съобщи нападателят на Левски.
 Левски покори
“Левски постоянно се бори за всички титли и за положително показване в Европа. Борим се и в този момент, ще се борим и през идващия сезон.

Настроението в отбора е положително. Мислим единствено за победа. Футболът е за хората и ние би трябвало да ги радваме. Мисля, че на следващия ден ще зарадваме почитателите. Оттук нататък ще забележим един нападателен Левски. Всеки един футболист в Левски би трябвало да има нрав на победител. Такъв се построява като се побеждава. В тим като Левски е обикновено да има конкуренция. Така се израства и работим повече. Надявам се да вкарам колкото се може повече голове. Искам да вкарам гол на ЦСКА, само че ще видим”, добави още той.
 Наградиха Станислав Костов за състезател на 22-ри кръг
“За всички почитатели на Левски е значимо да вземем Купата. Влизаме с мисъл за победа. Купата е на живот и гибел за нас. Почти не се игра футбол против ЦСКА в предния мач. Надявам се да играя добре и да въвеждам голове. Дано да съм жив и здрав и да направя това, което треньорът и хората искат”, приключи Костов. Първа лига 1 кръг, неделя 1 април  Левски 17:30  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР