Нападателят на Левски - Роналдо заяви след , че е

...
Нападателят на Левски - Роналдо заяви след , че е
Коментари Харесай

Роналдо: Трябваше да решим по-рано всичко

Нападателят на Левски - Роналдо съобщи след , че е можел да означи още един гол в дербито от 13-ия кръг на Първа лига.

" Съжалявам за равенството. Можеше да вкарам още един гол. В онази обстановка, когато преодолях бранителя, само че и това е част от играта. И в последната минута на срещата не се получи изстрелът ми ", показа футболистът.

" Благодарен съм на Господ за гола, който вкарах. Няма травми след мача и това е добре. Трябваше да решим по-рано всичко. Щастлив съм, че вкарах гол. В последна сметка избрах да сме с 3 точки и победа, а не с мой гол. Но има още доста мачове до края на шампионата и ще имаме късмет да спечелим много точки “, разяснява той.

" Случва се да ни вкарат при започване на второто полувреме, това е част от играта. Няма какво да създадем в този момент, би трябвало да го приемем, тъй като мачът към този момент е приключил. Да, скърбя, можеше да вкарам още един гол. В онази обстановка, когато преодолях бранителя, само че и това е част от играта. И в последната минута на срещата не се получи изстрелът ми. Така или другояче би трябвало да си повярваме, влязохме в мача, може би малко централизация ни липсваше. Но ще трупаме опит и с тренировки всичко ще си пристигна на мястото ", сподели Роналдо.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР