Нападателят на Левски Найджъл Робърта е много близо до трансфер

...
Нападателят на Левски Найджъл Робърта е много близо до трансфер
Коментари Харесай

Левски получи супер оферта за Робърта в евро!

Нападателят на Левски Найджъл Робърта е доста покрай трансфер в клуб от ОАЕ, оповестява Мач телеграф. На „ Георги Аспарухов “ е пристигнала действителна оферта за нидерландеца, която напълно задоволява клуба. Клуб от Обединените арабски емирства, чието име не се посочва, е предложил 900 000 евро (1 800 000 лева) за Робърта.

Има и още по-добра вест за „ сините “, които са в тежка финансова рецесия. Арабите са подготвени да платят сумата на момента и вкупом. Твърди се, че управлението на столичани е приело офертата. Самият Найджъл също е одобрил персоналните си условия, които са били доста по-добри от тези на „ Герена “.

На този стадий прехвърлянето не е реалност единствено по една причина – Робърта към момента се чуди дали да избере парите пред футбола. Той обяснил, че се тормози, че в случай че отиде в ОАЕ, кариерата му може да тръгне надолу. Найджъл считал, че е прекомерно млад, с цел да играе в Персийския залив. Стрелецът обаче може и да промени мнението си и прехвърлянето да стане факт в околните дни.

Изходящ трансфер по посока на Близкия изток няма да е казус, защото преди към година Левски продаде тогавашната си звезда Давиде Мариани точно в клуб от ОАЕ – Шабаб Ал Ахли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР