Нападателят на Левски Ивелин Попов обяви, че той е главният

...
Нападателят на Левски Ивелин Попов обяви, че той е главният
Коментари Харесай

Попето жегна ЦСКА - София и добави: Аз съм главният виновник да не ги бием

Нападателят на Левски Ивелин Попов разгласи, че той е основният провинен за това “сините ” да не завоюват днешния мач против ЦСКА - София, само че добави, че двата тима ще играят още един път в плейофната фаза. Срещата завърши при 0:0, а Попето изпусна дузпа в 90-ата минута. Опитният футболист на " сините " не пропусна да разяснява и стила на игра на съперника, добавяйки, че най-вероятно треньорът им е забранил да бият удари в противниковата врата.

“Изпуснах дузпа. Аз съм основният провинен да не спечелим трите точки. И в Русия съм изпълнявал дузпи след 90-ата минута. Не е напрежение. Ударът беше слаб. Вината е моя, а не на старши-треньора.
 Левски пропиля дузпа в 90-ата минута и пропусна да победи ЦСКА-София Левски пропиля дузпа в 90-ата минута и пропусна да победи ЦСКА-София
Може би вратарят е анализирал по какъв начин съм бил предната дузпа, само че отново споделям - ударът не беше добър.

Направихме добър мач. Особено през второто полувреме. Тази поддръжка, която ни дават почитателите, е скъпа. Нито един различен клуб не има такава аудитория. Ние сме разочаровани от това тъждество, а те се радват, че не изгубиха. Дай Боже да влезем в шестицата и ще има още един мач.

Напускането на Станимир Стоилов е огромно разтърсване за клуба, само че животът продължава. Трябва да излезем от обстановката ”, сподели Попов, след което разяснява играта на съперника.

“Може би подобен им е стилът, без да бият удари. Такива са били напътствията на треньора, само че има още един мач.

Предстоят още 9-10 мача - уверен съм, че ще има доста победи и красиви игри. Моят контракт с клуба е до 2024 година ”, приключи Попов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР