Нападателят на Левски - Билал Бари призна, че вече се

...
Нападателят на Левски - Билал Бари призна, че вече се
Коментари Харесай

Билал Бари: Защо да не стана голмайстор на България? В Студентски град вече ме познават

Нападателят на Левски - Билал Бари призна, че към този момент се усеща доста по-добре в клуба, откакто е имал мъчно начало при " сините ". В изявление за Българска телеграфна агенция той изрази оптимизма си, че тимът още през този сезон ще постави завършек на сушата без трофей от 2009 година.

Мароканецът, който е роден и израснал във Франция, неотдавна преподписа контракта си с Левски до лятото на 2024 година.
 Анди Краев: Не желаех да се знае за травмата ми, нека спечелим Купата
Анди Краев: Не желаех да се знае за травмата ми, нека спечелим Купата

" Никой не е приказвал с брат ми за завръщане в Левски "

" Разбира се, че съм удовлетворен, че подписах нов контракт с Левски. Това е доста огромен клуб с голяма поддръжка и невероятни почитатели. Мисля, че към този момент съм изцяло приспособен към тима и съм условията тук, които са високи. Не укривам, че имах сложен интервал първоначално ми в Левски. Не можах да привикна толкоз бързо, колкото ми се искаше. Освен това, сега, в който пристигнах, Левски имаше компликации. Те се усещат и от футболистите и те не могат да се изявят по най-хубавия метод. Поне при мен бе по този начин. Трансферът ми от Монтана в Левски не стана толкоз бързо. Потърсиха ме още през декември, а аз подписах контракт през февруари. Това беше значима крачка в кариерата ми. Радвам се, че ме видяха и прекосих в един от най-големите клубове в България.
 Снимка 556035
Източник:

Ако в действителност ми се отвори опция, за какво да не се боря да стана голмайстор на България? Човек, който не си слага огромни цели, не отива на никое място. Във Франция има сентенция, която споделя, че този, който се цели в звездите, доближава до облаците. Ще опитам да оказа помощ на тима, като въвеждам повече голове.

Моят обичан гол за Левски към този момент е този против Славия. Той пристигна в самия завършек на мача и беше доста значим, тъй като при започване на срещата бях направил огромен пропуск. Това попадение в действителност ми повлия доста добре, както и на целия тим. Беше значима победа за нас, която ни даде самочувствие и убеденост.
 Ники Михайлов: Хорската завист е огромна, не заплащам налог публично мнение
Ники Михайлов: Хорската завист е огромна, не заплащам налог публично мнение

Стражът на " сините " бе посетител в предаването " На кафе "

Разбира се, че имам вяра, че Левски може да завоюва Купата на България през този сезон. Ако не имаме вяра, по-добре да се откажем още в този момент. Но ние имаме всичко, с цел да го реализираме - качества, предпочитание, мотивация. Много ми се желае и Левски да приключи сезона в Топ 6. Ако продължим да се представяме, както в последните мачове, съм сигурен, че това ще се случи.
 Снимка 554559
Източник:

За мен почитателите на Левски в действителност са изключителни и фантастични. Винаги са ни подкрепяли, били са зад нас даже и в сложните моменти. На мен съвсем всеки ден ми се случва да ме стопират хора на улицата, да ме поздравяват, да желаят да се ръкуват или снимат с мен. Живея в Студентски град и там към този момент ме познават. Заради тези последователи мога да обещая, че ще направя всичко допустимо Левски да се показва все по-добре и да печели мачовете си наред.

Аз мога да играя на всяка позиция в Левски, тъй като съм повсеместен. Ще играя там, където ме сложи треньорът. Не се тормозя, в случай че пристигна нов нападател в Левски. Играл съм през кариерата си по лявото крило, по дясното крило или като втори нападател. Наистина бих помагал на Левски на всяка позиция. Ще играя там, където мога да бъда потребен и да оказвам помощ на Левски да реализира победи. Това значимото.
 Хубчев се развикал на почитател по телефона и затворил, желае си парите от Левски
Хубчев се развикал на почитател по телефона и затворил, желае си парите от Левски

Чака към 800 000 евро

Първият ми действителен престой беше в Румъния, където играх в Конкордия. Преди това бях и в мароканския Беркан, само че аз съм мароканец по генезис и това не беше огромна смяна. В Румъния останах единствено 3 месеца, тъй като сезонът бе пресечен поради пандемията от ковид. Там беше хубаво, само че несъмнено мога да кажа, че в България се усещам по-добре. Животът ми харесва. Сега е малко студено, само че аз съм привикнал, тъй като съм от северна Франция. Освен това българският футбол наподобява повече на френския, в сравнение с румънския.
 Снимка 553291
Източник:

Имам упоритостта един ден още веднъж да играя във Франция, нали си говорихме, че човек би трябвало да се цели високо, с цел да реализира положителни резултати. Не знам дали това може да бъде в Ланс, където израснах и се оформих като футболисти или другаде. Ланс е обичаният ми тим във Франция, а в Европа одобрявам Барселона.

Играл съм за младежките национални тимове на Мароко. Разбира се, че мятам по един взор с вяра и към мъжкия народен тим. Но това зависи главно от мен. Знам, че трудът се възнаграждава. Ако се представям добре с Левски, няма да е ненадейно един ден да получа повиквателна. Селекционер на Мароко е Вахид Халилходжич (бел. ред. - някогашен треньор на Георги Иванов в Рен). За мен ще бъде огромна горделивост да играя за Мароко. Страхотна чест ", сподели нападателят.
 Левскарска среща в Сливен
Левскарска среща в Сливен

Тя ще се състои в неделя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР